Dit zeggen onze klanten

Beach tennissets

Wanneer u niet alleen lekker wilt luieren op het strand maar ook actief bezig wilt zijn, is een bedrukte beach tennisset perfect voor u! Met een beach tennisset kunt u zich uren vermaken. Een beach tennisset is leuk voor alle leeftijden, dus voor zowel kinderen als voor volwassenen. Dit maakt de beach tennissets een geweldig relatiegeschenk. De beach tennissets bestaan uit twee houten rackets met een rubberen bal. De sets kunnen besteld worden in diverse kleuren, waardoor u voor de kleur kunt kiezen die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. De handgreep van het racket is altijd dezelfde kleur als het balletje. Het balletje is zwaarder dan normale balletjes, omdat het nog wel eens hard kan waaien op zee. Door het zware balletje kan het balletje niet alle kanten opwaaien. Bij Premiumwereld vindt u een breed assortiment aan verschillende soorten beach tennissets, waardoor u zeker een set zult vinden die aansluit bij uw wensen.

Meer lezen >

Beach tennissets bedrukken

Door de beach tennissets te laten bedrukken met uw logo, zorgt u ervoor dat uw bedrijfsnaam straks de hele wereld over gaat en ieder strand ziet. De houten rackets kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. Dit kan op beide zijden van de rackets. De tennisset kan bedrukt worden in één tot vier kleuren. Hierdoor zal uw logo zeker in het oog springen. De bedrukte beach tennissets zullen er iedere zomer weer bij gepakt worden en zullen daarom zeker in de smaak vallen. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de beach tennisset? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Beach tennissets online bestellen

De beach tennissets met bedrukking kunnen eenvoudig en snel online besteld worden bij Premiumwereld. De beach tennisset is een leuk zomers geschenk om te geven aan al uw zakenrelaties en medewerkers. Door de beach tennissets te bedrukken, maken uw relaties en klanten reclame voor uw bedrijf wanneer ze de set meenemen op vakantie. Daardoor is een bedrukte beach tennisset meer dan alleen een actief en leuk geschenk voor in de zomer, want het is ook een leuke manier om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >