Dit zeggen onze klanten

Strand speelsets

Wanneer u opzoek bent naar een origineel relatiegeschenk zijn bedrukte strand speelsets een uitstekend idee! De strand speelsets bestaan uit een emmer en verschillende accessoires, zoals bijvoorbeeld een schepje of harkje. Deze speelsets zijn erg geschikt om mee te spelen op het strand. Het strand speelgoed zal bij uw jonge doelgroep zeker goed in de smaak vallen. Stiekem is het ook wel leuk voor de oudere doelgroep. Iedere man of vrouw zal veel plezier beleven aan de bedrukte strand speelsets samen met de kinderen. Bij Premiumwereld vindt u een breed assortiment aan verschillende soorten strand speelsets. Hierdoor zal er gegarandeerd iets tussen zitten wat aansluiten bij uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf.

Meer lezen >

Strand speelsets bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de strand speelsets te laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Hierdoor zal uw logo zeker in het oog springen. Door de strand speelsets te laten bedrukken, creëert u een uniek relatiegeschenk. De bedrukte speelsets zullen ieder jaar weer uit de kast getrokken worden en met plezier gebruikt worden. Bent u benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de strand speelsets? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Strand speelsets online bestellen

De strand speelsets kunnen eenvoudig en snel online besteld worden bij Premiumwereld. De bedrukte strand speelsets zijn perfect om in te zetten als promotieartikel voor op beurzen of om uit te delen op campings en recreatieparken. Zowel in het thuisland, als over de grens zullen volwassenen en kinderen veel plezier beleven aan de strand speelsets, waarbij uw logo iedere keer in beeld zal zijn. Op deze manier wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot, ook tijdens de vakanties. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >