Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Strandbal Ø 30 cm

Bent u op zoek naar mooie strandballen voor een scherpe prijs? Op Premiumwereld hebben wij een ruim assortiment aan verschillende soorten, kleuren en formaten strandballen. In deze categorie vindt u strandballen die een diameter van ongeveer 30 cm hebben. De diameter is gemeten, wanneer de bal is opgeblazen. De strandballen bestaan uit verschillende vlakken die vaak verschillende kleuren hebben. Soms heeft een strandbal ook vlakken met dezelfde kleuren of is de bal geheel in een kleur beschikbaar. In onze webshop Premiumwereld is voor iedere gelegenheid en wens iets te vinden voor ook nog eens een scherpe prijs.

Meer lezen >

Strandbal Ø 30 cm bedrukken

Heeft u een thematisch feest op de planning staan of ben u op zoek naar een leuke vernieuwende manier om reclame te maken voor uw bedrijf? De strandballen van 30 cm zijn voor u een passend idee. Laat op de strandballen een tekstje of zelfs plaatje drukken en deel ze uit op evenementen of verstuur ze naar uw klanten. U zult uw naamsbekendheid zien groeien. Zet uw bedrijfsnaam, tekst of slogan op de strandballen en zie een leuk promotioneel middel ontstaan, wat u eenvoudig als uit te delen reclamedrager kunt gebruiken. Bestel en laat uw strandballen eenvoudig bedrukken tegen een scherpe prijs bij Premiumwereld.

Meer lezen >

Strandbal Ø 30 cm met logo

Bestel de strandballen voordelig online op onze website. Naast bestellen kunt u de strandballen ook bij ons laten bedrukken voor een scherpe prijs. Heeft u de strandballen extra snel aan huis nodig en maakt u zich zorgen over de levertijd van uw artikelen? Bij ons is er de mogelijkheid om te kiezen voor een epress- levering zodat u er zeker van kan zijn dat de strandballen op tijd bij u zijn. Voor de opties die komen kijken bij een express- levering, kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers.  Heeft u verder nog vragen of opmerkingen over een van onze producten? Stel uw vraag gerust via de chat, email of telefoon, die allemaal te vinden zijn op onze website. Wij bij Premiumwereld staan altijd voor u klaar om uw bestelling zo prettig mogelijk te laten verlopen!

Meer lezen >

Meer lezen >