Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Strandbal Ø 40 cm

Bent u opzoek naar een strandbal met een diameter die groter is dan 40 cm? Zoek dan niet verder, want bij Premiumwereld bent u aan het goede adres! De strandballen met een diameter groter dan 40 cm zijn erg groot en vallen hierdoor erg op. De strandbal heeft opgeblazen een diameter van meer dan 40 cm, maar de diameter is een stuk groter als de strandbal niet is opgeblazen. De opblaasbare strandbal is leuk voor uw kinderen. Deze strandbal kunnen ze dan meenemen op vakantie of als ze ergens gaan zwemmen. De strandbal neemt niet opgeblazen maar weinig ruimte in beslag, waardoor de strandbal makkelijk ergens mee naartoe kan worden genomen. Bent u benieuwd naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op Premiumwereld.nl!

Meer lezen >

Strandbal Ø 40 cm bedrukken

De strandballen met een grotere diameter dan 40 cm kunnen worden bedrukt met een persoonlijk bericht of uw bedrijfsgegevens, zoals uw bedrijfsnaam of logo. Doordat de strandballen een grotere diameter dan 40 cm hebben, hebben deze strandballen een erg groot oppervlak die bedrukt kan worden. De strandballen zijn een goed reclamemiddel om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Geef uw klanten als relatiegeschenk een bedrukte strandbal. Deze zullen ze meenemen als ze gaan zwemmen en hierdoor maken uw klanten reclame voor uw bedrijf.

Meer lezen >

Strandbal Ø 40 cm met logo

Op Premiumwereld.nl kunt u makkelijk en snel strandballen bestellen. Het maakt niet uit of uw bestelling groot of klein is, de levertijd van uw bestelling is altijd snel. U kunt gratis een digitaal voorstel aanvragen. Zo weet u van tevoren of u tevreden bent met het hoe de bedrukte strandballen eruit gaan zien. Heeft u uw bestelling sneller nodig? Dan kunt u gebruik maken van een spoedlevering. U kunt hiervoor contact opnemen met een van onze werknemers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de mail, chat en telefoon. Bij Premiumwereld bestelt u voor een scherpe prijs bedrukte strandballen! Dus bent u opzoek naar grote strandballen die bedrukt kunnen worden met bedrijfsgegevens of een persoonlijk bericht? Dan bent u bij Premiumwereld aan het goed adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van strandballen bedrukken voor een scherpe prijs!

Meer lezen >

Meer lezen >