Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Strandbal Ø 50 cm

De mooiste strandballen voor een zeer lage prijs vindt u in de webshop van Premiumwereld.nl Bij Premiumwereld hebben wij een zeer ruim assortiment aan verschillende kleuren en formaten strandballen. De strandballen in deze categorie hebben een diameter van circa 50 centimeter wanneer deze zijn opgeblazen. We spreken dan van een grote strandbal. De strandballen zijn in vele verschillende kleuren combinaties verkrijgbaar. U moet er wel rekening mee houden dat wanneer er geen lucht in de strandballen zit, de diameter iets zal toenemen. Strandballen bestellen in zowel grote als kleine oplage, bij Premiumwereld is het allemaal mogelijk!

Meer lezen >

Strandbal Ø 50 cm bedrukken

Wilt u de strandballen goedkoop voorzien van een mooie opdruk? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Wij bedrukken de strandballen zeer goedkoop met uw bedrijfsgegevens. Laat uw logo, bedrijfsnaam, website of een andere tekst op de mooie strandballen bedrukken. Zo creëert u een uniek relatiegeschenk dat u tevens kunt inzetten als promotiemiddel voor uw bedrijf. Heeft u als doel om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten? Dan is een bedrukte strandbal zeker een goed idee! De bedrukte strandbal zal in de zomer bij veel mensen onder ogen komen, en uw bedrijfsnaam of logo zal overal gezien worden. Bij Premiumwereld kunt u zowel bedrukte als onbedrukte strandballen voor een scherpe prijs bestellen. De gepersonaliseerde strandballen vindt u nergens goedkoper dan op Premiumwereld.nl!

Meer lezen >

Strandbal Ø 50 cm met logo

Bestelt u de bedrukte strandballen bij Premiumwereld, dan hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken over de levertijd van de artikelen. Bij Premiumwereld is de levertijd namelijk altijd snel! Bij Premiumwereld heeft verschillende extra opties waar u gebruik van kunt maken. Zo kunt u altijd voorafgaand aan de bestelling een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Ook een digitaal voorstel vraagt u geheel gratis aan. Hierbij krijgt u alvast een digitaal beeld met het eindresultaat van de strandballen met uw logo erop. Wilt u het product graag een keer in het echt zien voordat u een grote bestelling plaatst? Dan kunnen wij u altijd een sample opsturen! Heeft u verder nog vragen of wilt u weten of uw ideeën haalbaar zijn? Ons team is altijd bereikbaar via de chat, mail en telefoon. Twijfel niet en neem gerust contact op met één van onze medewekers!

Meer lezen >

Meer lezen >