Dit zeggen onze klanten

Festivalstoelen

Wie opzoek is naar een bedrukte festivalstoelen, is bij premiumwereld aan het juiste adres. De bedrukte festivalstoelen zijn licht, compact en eenvoudig op te vouwen en mee te nemen. Onze festivalstoelen met opdruk hebben een afmeting van 80 x 35 x 3,5 cm en een zit gedeelte van 21 x 35 cm. Door de eenvoudige constructie is de festivalstoel met logo eenvoudig neer te zetten, maar neemt nauwelijks ruimte in beslag als ze opgeborgen moeten worden. U kunt de festivalstoelen overal gebruiken en is een absolute aanrader voor de echte festivalganger. Ook wanneer u festivals organiseert en u reclame wilt maken voor het volgende feest, heeft u met bedrukte festivalstoelen een super stoere, hippe en stijlvolle promotieartikel.

Meer lezen >

Festivalstoelen bedrukken

Festivalstoelen bedrukken met uw bedrijfslogo, tekst of een andere reclame-uiting, gaat snel en eenvoudig online bij premiumwereld.nl. De bedrukte festivalstoelen hebben een full color bedrukt doek wat gemonteerd is op de rugleuning van de bedrukte festivalstoel. Zelfs wanneer de stoel opgevouwen tegen een wand geplaatst is, wordt uw bedrijf of festival onder de aandacht gebracht bij uw (zakelijke) relaties, klanten en feestgangers. Wanneer u eenvoudig een bestelling plaatst op premiumwereld en uw logo uploadt, maken wij een digitaal voorbeeld voor u. Met dit digitaal voorbeeld krijgt u vooraf een indruk hoe dat uw reclame-uiting op de bedrukte festivalstoel eruit komt te zien. U heeft dus achteraf geen verrassing en kunt meteen optimaal genieten van uw festivalstoel met logo.

Meer lezen >

Festivalstoel met logo

Bedrukte festivalstoelen bestellen doet u bij premiumwereld.nl online. Via onze klantvriendelijke website besteld u in een paar eenvoudige stappen uw festivalstoel met opdruk. Kies de juiste stoel met logo, uw bedrukking en het gewenste aantal. Uploadt uw logo en vul uw persoonsgegevens in op de volgende pagina en u kunt uw bestelling veilig direct online betalen. Al onze bestellingen worden kosteloos voor u op 1 locatie in Nederland bezorgt, verder berekenen voor het bedrukken van uw festivalstoelen geen instelkosten aan u. U krijgt dus achteraf geen onverwachte verassingen meer. Indien u vragen heeft over de festivalstoelen met bedrukking of een andere stoel met opdruk, neem dan gerust contact met onze medewerkers op. Zij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar.

Meer lezen >

Meer lezen >