Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 17 van 17 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 17 van 17 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukt sport stressballen

Sport gerelateerde stressballen

Wij hebben een ruim assortiment aan sport gerelateerde stressballen. Heeft u een eigen sportbedrijf, werkt u bij een sportzaak of wilt u de leden van uw sportvereniging eens in het zonnetje zetten? Voor vrijwel iedere sport hebben wij stressballen. Zo kunt u denken aan een stress tennisbal, een PU foam honkbal of een basketbal van anti-stress materiaal. Daarnaast hebben we ook stressballen in de vorm van een racehelm of in de vorm van een sumoworstelaar. Ons compleet assortiment aan anti-stress artikelen kunt u bezichtigen op onze website. Daar kunt u tevens terecht voor het kosteloos aanvragen van een offerte. Onze stressballen zijn onderverdeeld in diverse categorieën om het voor u als klant zo overzichtelijk mogelijk te houden!

PU foam sportballen bedrukken

Wilt u graag PU foam sportballen bedrukken met een logo of tekst? Bij ons bent u aan het goede adres. Wij zijn al jarenlang toonaangevend op het gebied van stressballen en hebben daarom al veel ervaring in het bedrukken van foam ballen. Voordat wij beginnen met het drukproces, maakt ons ontwerpteam eerst een digitaal voorstel zodat u precies kunt zien hoe de bedrukking op de anti-stress artikelen komt te staan. Wij gaan net zo lang door met ontwerpen totdat de bedrukte stressbal compleet naar uw wens is. Na uw goedkeuring gaan we zo snel mogelijk beginnen met het bedrukken van de ballen zodat de relatiegeschenken op tijd bij u thuis geleverd kunnen worden. Het is gunstig voor uw naamsbekendheid om de sport stressballen te bedrukken met een logo. Bedrukte stressballen zijn goedkope promotieartikelen en daarom perfect in te zetten als give-aways voor op beurzen en evenementen.

Sport anti-stress artikelen

Sport anti-stress artikelen kunt u veilig en snel online bestellen via onze website. Wilt u graag uw personeel of de leden van uw sportvereniging verrassen met een relatiegeschenk waar ze ook iets aan hebben? De anti stress sportballen met logo verlagen de stress voor een meer relaxte werksfeer. Heeft u vragen over een van onze diensten, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of via onze online chat. Zij helpen u tevens graag met het zoeken naar een leuk relatiegeschenk!

Meer lezen >

Meer lezen >

Meer lezen >

Meer lezen >