Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 33 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 33 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dames sweaters

De dames sweaters zijn sweaters die speciaal zijn ontworpen naar de pasvorm van de vrouw. Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor sweaters specifiek voor dames. Sweaters zijn perfect voor de koudere wintermaanden. Wanneer het te koud wordt voor het dragen van een T-shirt kunt u kiezen voor een warme sweater. De dames sweaters zien er sportief uit en zitten erg comfortabel. De sweaters zijn ideaal om in te zetten als bedrijfskleding voor in de koudere maanden. U vindt bij ons een ruim assortiment aan dames sweaters. We hebben in ons assortiment dames sweaters van onder andere Dassy, Mascot en Tricorp. Alle sweaters zijn van hoogwaardige kwaliteit en daardoor weet u zeker dat u sweaters van kwaliteit in huis haalt.

Meer lezen >

Dames sweaters bedrukken

De dames sweaters kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de dames sweaters te laten borduren. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Wanneer u de dames sweaters laat bedrukken of borduren, is uw personeel goed herkenbaar en lopen ze er ook nog eens lekker warm bij. Ook zal uw logo door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zal stijgen. Benieuwd naar hoe de dames sweaters eruit zullen komen te zien met uw logo of eigen tekst? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Dames sweaters online bestellen

De dames sweaters kunnen makkelijk en snel online besteld worden. U kunt de sweaters zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf één stuk. De sweaters zijn lekker warme truien die aangedaan kunnen worden wanneer de temperatuur daalt. De naden in de nek van de sweaters zijn afgezet met een zacht materiaal zodat irritaties voorkomen worden. De sweaters kunnen besteld worden in de maten XS tot en met 4XL. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >