Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Food sweaters

De food sweaters zijn geschikt voor gebruik in erg schone omgevingen in de voedselindustrie. De werkkleding voor deze sector moet aan de geldende normen voor Food & HACCP werkkleding voldoen. Er wordt gebruik gemaakt van HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) om te testen of de food sweaters voldoen aan alle strenge hygiëne eisen. Het is bij het bereiden en het verpakken van voedsel van groot belang dat het voedsel vrij gehouden wordt van bacteriën. De food sweaters hebben als doel om te voorkomen dat ziektekiemen via huidschilfers en transpiratievocht overgedragen worden op het voedsel. De food sweaters worden gemaakt van een combinatie van de materialen polyester en katoen. Door deze samenstelling is de stof erg sterk en zullen de food sweaters niet krimpen of hun kleur verliezen.

Meer lezen >

Food sweaters bedrukken

Alle food sweaters uit ons assortiment kunnen bedrukt of geborduurd worden. U kunt hiervoor kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. De personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Wanneer u ervoor kiest om de food sweaters te laten bedrukken met uw logo, zal uw logo door veel mensen gezien worden. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. Ook zullen uw medewerkers er herkenbaar bij lopen wanneer u ervoor kiest om de food sweaters te bedrukken. Benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de food sweaters? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Food sweaters online bestellen

De food sweaters kunnen makkelijk en snel online besteld worden. U kunt de food sweaters zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf één stuk. De food sweaters beschikken aan het uiteinde van de mouwen over drukknopen om de mouwen strak om de pols vast te maken. Dit zorgt ervoor dat er een minimale kans is dat er voedselresten in de mouwen terecht komen. Dit maakt de food sweaters ideaal voor de food sector. De food sweaters kunnen besteld worden in de maten S tot en met 3XL. Twijfel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. We helpen u altijd graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >