Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 48 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 48 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dames T-shirts

De dames T-shirts zijn specifiek geschikt voor vrouwelijke werknemers of teamgenoten. De dames shirts zijn getailleerd en sluiten goed aan op de bouw van de vrouw. De dames T-shirts hebben een eigentijdse uitstraling en zitten erg comfortabel. Doordat de shirts behandeld zijn met enzymen en softener voelen de shirts erg zacht en glad aan. De dames T-shirts hebben zijnaden, een makkelijk te verwijderen label en zijn zorgvuldig afgewerkt met necktape. U vindt bij ons een breed assortiment aan dames T-shirts in verschillende modellen. Zo hebben we shirts met een ronde hals, maar ook shirts met een V-hals. We hebben in ons assortiment dames T-shirts van bekende merken, waaronder Mascot, Tricorp en Dassy. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u shirts van een uitstekende kwaliteit in huis haalt!

Meer lezen >

Dames T-shirts online bestellen

Het bestellen van de dames T-shirts kan bij ons makkelijk en snel online. U kunt de dames T-shirts zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf één stuk. Onze T-shirts kunnen wel tegen een stootje en zullen er na vele wasbeurten nog goed uitzien. Dit is essentieel voor werknemers met veel lichamelijke arbeid. De shirts kunnen besteld worden in erg veel kleuren en in een brede maatvoering. Hierdoor zult u altijd een geschikt dames T-shirt voor u of uw medewerkers vinden. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Dames T-shirts bedrukken

De dames T-shirts kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de T-shirts te laten borduren. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. De bedrukte dames T-shirts kunnen ingezet worden voor vele doeleinden. Door de shirts te bedrukken met uw logo voor al uw vrouwelijke medewerkers, stralen zij professionaliteit uit en zijn ze goed te herkennen. U kunt er ook voor kiezen om de T-shirts te laten bedrukken voor een familiedag of een evenement. Benieuwd naar hoe de dames T-shirts eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >