Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 38 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 38 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Polyester/katoenen T-shirts

Voor de meeste branches en beroepen zijn polyester/katoenen T-shirts onmisbaar. Werkshirts zijn ideaal voor wanneer de temperaturen omhoog gaan en het weer wat warmer wordt. De polyester/katoenen T-shirts beschikken over een fijne pasvorm en zijn erg comfortabel. Bovendien heeft u met de polyester/katoenen T-shirts een optimale bewegingsvrijheid, waardoor de shirts perfect zijn om in te zetten als werk- of bedrijfskleding. Bij ons vindt u werkshirts van diverse bekende merken, waaronder Tricorp, Dassy en Mascot. U bent bij ons verzekerd van polyester/katoenen polo’s met een hoogwaardige mix-kwaliteit van het materiaal. In ons brede assortiment vindt u T-shirts in verschillende modellen. Zo hebben we T-shirts met lange of korte mouwen, maar ook T-shirts met een V-hals of een ronde hals. Met onze polyester/katoenen T-shirts zien u en uw medewerkers er erg professioneel uit.

Meer lezen >

Polyester/katoenen T-shirts online bestellen

De polyester/katoenen T-shirts kunnen makkelijk en snel bij ons op de website besteld worden. U kunt de T-shirts zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf één stuk. De werkshirts van polyester/katoen zitten lekker in alle omstandigheden, kunnen wel tegen een stootje en overleven al uw wasbeurten. Dit is natuurlijk essentieel wanneer uw werknemers iedere dag geconfronteerd worden met fysiek werk, zoals timmermannen, installateurs, schilders, etc. De T-shirts kunnen besteld worden in verschillende kleuren en in een brede maatvoering. Zo zal er altijd een geschikt T-shirt voor u en uw medewerkers tussen zitten! Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Polyester/katoenen T-shirts bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de polyester/katoenen T-shirts te personaliseren door deze te laten bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Deze personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Als u ervoor kiest om de shirts te bedrukken, zorgt u ervoor dat uw medewerkers er herkenbaar bij lopen. Met de bedrukte T-shirts geeft u uw organisatie een uniforme uitstralingen tijdens een beurs of (sport)evenement. Uw logo zal door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Benieuwd naar hoe de polyester/katoenen T-shirts eruit komen te zien met uw gewenste bedrukking of borduring? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >