Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Victorinox zakmessen bedrukken

Voor het bedrukken van uw Victorinox zakmessen bent u bij ons aan het juiste adres! Maar ook voor zakmessen met gravure kunt u bij ons terecht. De victorinox Multi tools kunnen tot 4 kleuren bedrukt worden met uw bedrijfslogo en zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk. Bent u benieuwd naar hoe uw Victorinox zakmes eruit komt te zien met uw bedrijfslogo? Vraag dan een vrijblijvende drukproef aan!

Meer lezen >

Bedrukte Victorinox zakmessen

Bij Victorinoxwereld bestelt u al uw bedrukte zakmessen. Victorinox is de officiële fabrikant van Zwitserse legermessen. Sinds 1891 levert het bedrijf messen aan het Zwitserse leger. Victorinox heeft haar assortiment door de jaren heen flink uitgebreid van een simpel zakmes tot een uitgebreide multi tool met wel 22 verschillende gereedschappen. Al onze Victorinox artikelen zijn per stuk leverbaar.

Meer lezen >

Bedrukte Victorinox zakmessen met logo

Een bedrukt zakmes als relatiegeschenk is altijd een goed idee. Het voordeel van bedrukte zakmessen in vergelijking met ander gereedschap is dat ze meestal veel extra functies hebben en veelzijdig inzetbaar zijn. Net zoals een multitool met logo kunnen bedrukte of gegraveerde zakmessen in veel situaties bijzonder nuttig zijn en een praktisch hulpmiddel voor klanten en medewerkers het huishouden.

Meer lezen >