Dit zeggen onze klanten

Bakkersbroeken

Bakkersbroeken zijn ideaal voor wanneer u opzoek bent naar een traditionele bakkersbroek. Bakkers werken in warme keukens met veel producten en moeten werken in een zo schoon mogelijke omgeving. Dit betekent dat er veel eisen gelden voor de bedrijfskleding. Een goede bakkersbroek moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Allereerst is het belangrijk dat de broek erg comfortabel zit, want u moet er natuurlijk heel wat uren in werken. Ook is het van belang dat de bakkersbroeken goed schoon worden in de was, want u wilt niet met een broek vol met vlekken in de bakkerij staan. De bakkersbroeken hebben als grote voordeel dat ze niet te warm zijn door een doekgewicht van 200 gr/m2. Ook ademen de bakkersbroeken goed en hebben ze een fijne pasvorm.

Meer lezen >

Bakkersbroeken met logo

De bakkersbroeken kunnen allemaal voorzien worden van uw logo, bedrijfsnaam of slogan door middel van een bedrukking of borduring. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de achterzak en/of broekspijp. Bedrukte werkkleding zorgt voor saamhorigheid en eenheid bij uw werknemers. Ook zijn al uw werknemers makkelijk te herkennen wanneer ze allemaal werkbroeken in uw huisstijl dragen. Door het bedrukken of borduren van de bakkersbroeken zult u uw bedrijfsnaam meer in het licht zetten en extra opvallen. Benieuwd naar hoe de bakkersbroeken eruit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Bakkersbroeken online bestellen

U kunt de bakkersbroeken snel en eenvoudig online bestellen. De bakkersbroeken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. De bakkersbroeken beschikken allemaal over een elastische band voor voldoende draagcomfort en bewegingsvrijheid tijdens uw werkzaamheden. Daarnaast hebben de broeken steekzakken en achterzakken. Zo kunt u makkelijk al uw persoonlijke spullen bij u dragen. De traditionele bakkersbroek is uitgevoerd in het blauw/grijs en zijn meestal voorzien van een bies. Zo bent u voor al uw klanten meteen herkenbaar als medewerkers. Twijfel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft.

Meer lezen >

Meer lezen >