Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 18 van 18 resultaten

1 - 18 van 18 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dames werkbroeken

Dames werkbroeken zijn werkbroeken die zijn aangepast aan de pasvorm van de vrouw. Jarenlang hebben vrouwen rondgelopen in werkbroeken voor mannen in de kleinere maten, maar dit sluit natuurlijk helemaal niet aan op de pasvorm van de vrouw. Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor werkbroeken specifiek voor vrouwen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan dames werkbroeken. We hebben zowel lange als korte werkbroeken. U vindt bij ons dames werkbroeken van bekende merken, zoals Mascot en Dassy. Werkbroeken kunnen niet ontbreken in uw werkoutfit en zijn geschikt voor iedere professional. Onze werkbroeken staan bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij het kopen van een werkbroek zijn de werkomstandigheden en het vakgebied van belang. Er kan namelijk veel verschil zitten tussen de werkbroeken voor verschillende vakgebieden.

Meer lezen >

Dames werkbroeken borduren of bedrukken

De dames werkbroeken kunnen geborduurd of bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De borduring of bedrukking kan geplaatst worden op de achterzak en/of broekspijp. Bedrukte werkkleding zorgt voor eenheid en saamhorigheid bij uw werknemers. Ook zijn uw werknemers makkelijk te herkennen wanneer ze allemaal dezelfde werkbroek in uw huisstijl dragen. U zet uw bedrijfsnaam meer in het licht wanneer u deze op de werkbroeken laat bedrukken of borduren. Zo zult u extra opvallen. Benieuwd naar hoe de dames werkbroeken eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Dames werkbroeken online bestellen

De dames werkbroeken kunnen snel en eenvoudig online besteld worden. De werkbroeken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Bij de werkbroeken staan comfort, functionaliteit en pasvorm voorop. Verder dienen de werkbroeken lang mee te gaan bij vaak wassen, verschillende weersomstandigheden en in verschillende werksituaties, zoals staand, zittend en knielend. De werkbroeken kunnen besteld worden in verschillende kleuren en in een brede maatvoering. Hierdoor zal er altijd een geschikte werkbroek tussen zitten die voldoet aan uw eisen! U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >