Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Vlamvertragende werkbroeken

Vlamvertragende werkbroeken bieden veel bescherming voor wanneer uw medewerkers regelmatig werken met apparaten waar vonken vanaf kunnen komen. Op deze manier creëert u een veilige werkomgeving. De vlamvertragende werkbroeken zijn gemaakt van stoffen die lastig vlam vatten wanneer deze in contact komt met vlammen of vonken. Hierdoor wordt het risico dat uw huid in contact komt met het vuur aanzienlijk verkleind. Voor onder andere lassers en de brandweer is vlamvertragende kleding een belangrijke eis die die veiligheid op het werk garandeert. Alle werkbroeken uit ons assortiment voldoen aan verschillende Europese normeringen. De kleding kan voldoen aan EN ISO 11611. Dit betekent dat deze werkbroeken bescherming bieden tegen lasspatten en -vonken. Een andere normering is EN ISO 11612. Dit betekent dat de kleding bescherming biedt tegen hitte en vlammen. Kleding die EN ISO 14116 gecertificeerd is, is beschermende kleding met beperkte vlamverspreiding.

Meer lezen >

Vlamvertragende werkbroeken met logo

Alle vlamvertragende werkbroeken uit ons ruime assortiment kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. De personalisatie kan bestaan uit een bedrukking of borduring en kan geplaatst worden op de achterzak en/of broekspijp. Door de vlamvertragende broeken te laten bedrukken of borduren, kunt u de werkbroeken aantrekkelijker en opvallender maken. Onze vlamvertragende broeken kunnen besteld worden in veel verschillende kleuren en modellen. Veiligheid staat altijd voorop, maar voor de uitstraling van uw bedrijf is het ook belangrijk dat de werkbroeken comfortabel en modieus zijn. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de vlamvertragende werkbroeken? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Online vlamvertragende werkbroeken bestellen

Bij ons kunt u makkelijk en snel online vlamvertragende werkbroeken bestellen. De werkbroeken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Door te kiezen voor onze vlamvertragende werkbroeken bent u verzekerd van optimale bescherming, die specifiek is aangepast naar uw wensen en uw beroep. U vindt bij ons werkbroeken van bekende merken, zoals Mascot, Tricorp en Dassy. Om uzelf en uw medewerkers zo goed mogelijk te beschermen, is het erg belangrijk dat u kiest voor de juiste werkkleding. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >