Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 87 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 87 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Werkbroeken met kniezakken

Werkbroeken met kniezakken zijn de ideale werkbroeken voor mensen die veel op de knieën werken, zoals stratenmakers en hoveniers. Wanneer u veel op uw knieën werkt, is een goede bescherming van de knieën extra belangrijk. Bij de meeste werkbroeken zijn de kniezakken gemaakt van het materiaal Cordura, wat extreem slijtvast is. Een aantal werkbroeken heeft Cordura kniezakken die in hoogte verstelbaar zijn. Hierdoor kunt u de kniebeschermers op de hoogte instellen waarmee u een optimale bescherming creëert. De kniestukken kunnen los bij besteld worden. De kniestukken kunnen geplaatst worden in de kniezakken in de broek en zijn dan niet meer zichtbaar. Op deze manier zijn uw knieën uitstekend beschermd.

Meer lezen >

Werkbroeken met logo

De werkbroeken met kniezakken kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De personalisatie kan bestaan uit een bedrukking of borduring en kan geplaatst worden op de broekspijp en/of achterzak. Bedrukte werkbroeken zorgen voor eenheid en saamhorigheid bij uw werknemers. Bovendien zijn al uw werknemers makkelijk te herkennen wanneer zij dezelfde kleding in de huisstijl van uw bedrijf dragen. Ook zal uw logo door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de werkbroeken met kniezakken? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Werkbroeken met kniezakken bestellen

De werkbroeken met kniezakken kunnen makkelijk en snel online besteld worden. U kunt de werkbroeken zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf één stuk. In ons ruime assortiment vindt u werkbroeken met kniezakken van verschillende bekende merken, zoals Dassy, Mascot en Tricorp. Met deze werkbroeken weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt! Bij onze werkbroeken staan comfort, functionaliteit en pasvorm voorop. De werkbroeken zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en modellen. Twijfel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >