Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 13 van 13 resultaten

1 - 13 van 13 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Zorgbroeken

Zorgbroeken zijn onmisbaar wanneer u werkzaam bent in de zorg. Het is in de zorg belangrijk dat u er zowel professioneel als herkenbaar uitziet. Bij Werkbroekenwereld kiezen we daarom alleen maar voor de beste merken, waaronder Haen. In de zorgsector moet de kleding slijtvast en kleurvast zijn voor een lange levensduur. Daarnaast moet de kleding goed in vorm blijven na het wassen. Daarom besteden we veel aandacht aan een goede pasvorm van de kleding. Ook is het van belang bij de zorgkleding dat de kleding makkelijk gereinigd of schoongemaakt kan worden. De zorgbroeken uit ons ruime assortiment voldoen aan alle eisen. We hebben zorgbroeken voor zowel dames als heren in zowel kleine als grote maten. De zorgbroeken zijn innovatief, tijdloos, functioneel en gemaakt van kwalitatief hoogwaardige producten.

Meer lezen >

Zorgbroeken bedrukken

De zorgbroeken uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de zorgbroeken te laten borduren. De personalisatie kan geplaatst worden op verschillende plekken. Door ervoor te kiezen om de zorgbroeken te bedrukken met uw logo, geeft u de zorgbroeken een nog professionelere uitstraling. Uw logo zal door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de zorgbroeken? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Zorgbroeken online bestellen

U kunt de zorgbroeken met uw logo of bedrijfsnaam eenvoudig en snel online bestellen. De zorgbroeken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt besteld worden. De nieuwste zorgbroeken zijn ontwikkeld met veel stretch voor extra bewegingsvrijheid. U zult in ons ruime assortiment zeker een zorgbroek vinden die aansluit bij uw wensen. Met een zorgbroek uit ons assortiment bent u ervan verzekerd dat u kwaliteit in huis haalt. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >