Dit zeggen onze klanten

Fleece jassen

Fleece jassen kunnen een enorme aanwinst zijn voor de bedrijfskleding van uw organisatie, zeker als uw medewerkers vaak buiten of in een koude ruimte werken. Fleece jassen kunnen altijd makkelijk over de eigen kleding gedragen worden. Daarnaast heeft fleece als groot voordeel dat het goed isoleert tegen kou, wind en water. Ook is fleece erg licht en voelt het fijn aan op de huid. Bovendien rekt of krimpt fleece nauwelijks en is het erg slijtvast. De fleece jassen zijn dus erg geschikt om de dienen als jas in het voor- of najaar en dit maakt deze jassen perfect geschikt als bedrijfskleding. In ons ruime assortiment vindt u fleece jassen van verschillende bekende merken, zoals Mascot, Dassy en Tricorp. Hierdoor zal er altijd een geschikte fleece jas voor u en uw medewerkers tussen zitten!

Meer lezen >

Fleece jassen bedrukken

Wanneer u extra wilt opvallen kunt u ervoor kiezen om de fleece jassen te laten bedrukken. Naast het bedrukken van de fleece jassen is het ook mogelijk om deze te laten borduren. U kunt de jassen laten personaliseren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Bedrukte fleece jassen zorgen ervoor dat uw team er uniform uitziet. Tegelijkertijd maakt u met bedrukte fleece jassen reclame voor uw bedrijf doordat uw bedrijfsnaam door veel mensen gezien wordt. Bent u benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de fleece jassen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Fleece jassen online bestellen

U kunt bij ons eenvoudig en snel de fleece jassen online bestellen. De jassen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. De fleece jassen met bedrukking worden veel gedragen tijdens buitensport evenementen en teamuitjes. De jassen kunnen besteld worden in verschillende kleuren en modellen. Ook kunt u de fleece jassen bestellen in een brede maatvoering, namelijk van XS tot en met 5XL. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >