Dit zeggen onze klanten

Foodjassen

Foodjassen beschikken over afgesloten (binnen)zakken en afgedekte sluitingen. De foodjassen zijn geschikt voor gebruik in zeer schone omgevingen in de voedselindustrie, chemische sector en pharmacie. De werkkleding voor deze sectoren moet aan de geldende normen voor Food & HACCP werkkleding voldoen. Er wordt gebruik gemaakt van HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) om te testen of de foodjassen voldoen aan alle strenge hygiëne eisen. Bij het bereiden en verpakken van voedsel is het van groot belang dat het voedsel wordt vrij gehouden van bacteriën. De foodjassen voorkomen hierbij dat ziektekiemen via huidschilfers en transpiratievocht overgedragen worden op het voedsel. De meeste foodjassen worden gemaakt van een combinatie van de materialen polyester en katoen. Deze samenstelling is een erg sterke stof en zorgt ervoor dat de foodjassen niet krimpen of hun kleur verliezen.

Meer lezen >

Foodjassen bedrukken

De foodjassen uit ons assortiment kunnen bedrukt of geborduurd worden op de borst en/of rug. Voor de bedrukking of borduring kunt u kiezen voor uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Door de foodjassen te bedrukken kunt u de jassen aantrekkelijker en opvallender maken. Daarnaast zult u meer eenheid en professionaliteit uitstralen met de bedrukte foodjassen. In de voedselindustrie zijn hygiëne en bewegingsvrijheid erg belangrijk en daarom worden er hoge eisen gesteld aan de werkkleding. Benieuwd naar hoe de foodjassen eruit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Foodjassen online bestellen

Alle foodjassen kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. De foodjassen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. U vindt bij ons een ruim assortiment aan foodjassen speciaal voor de voedingssector. Al onze foodjassen zijn zo gemaakt dat ze voldoen aan alle hygiëne eisen. De foodjassen kunnen besteld worden in verschillende modellen en kleuren. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder met uw zoektocht naar de perfecte foodjas!

Meer lezen >

Meer lezen >