Dit zeggen onze klanten

Koksbuizen

Een klassieke koksbuis is een jas met aan de voorzijde twee rijen knopen en is dus double-breasted. Tussen deze twee rijen bevinden zich twee lappen stof over elkaar. Dit dient ter bescherming en daarom kan de koksbuis als veiligheidskleding gezien worden. Werkkleding die in de keuken gedragen wordt moet niet alleen de veiligheid van het keukenpersoneel garanderen, maar ook de hygiëne zodat uw klanten ervan uit kunnen gaan dat het eten wat zij bestellen van betrouwbare kwaliteit is. Het is daarom erg belangrijk dat uw keukenpersoneel nette en smetteloze kleding draagt. Zo kan er geen vuil uit de keuken terecht komen op het eten dat uw klanten bestellen. Speciaal voor de koks zijn er de koksbuizen. De koksbuizen zijn gemaakt van polyester en katoen, waardoor ze altijd goed ademen en ook nog eens comfortabel zitten.

Meer lezen >

Koksbuizen bedrukken

Alle koksbuizen uit ons assortiment kunnen bedrukt of geborduurd worden. Zo kunt u uw logo, bedrijfsnaam of slogan op de koksbuizen laten bedrukken of borduren. Deze personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Door de koksbuizen te bedrukken of borduren geeft u ze een professionele uitstraling en zullen uw medewerkers goed te herkennen zijn. Daarnaast zal uw bedrijfsnaam door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf ook zeker zal toenemen. Benieuwd naar hoe de koksbuizen eruit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Koksbuizen online bestellen

De koksbuizen kunt u makkelijk en snel bij ons online bestellen. Het is mogelijk om de koksbuizen zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf één stuk. Met de bedrukte koksbuizen zijn uw koks goed beschermd en zien ze er erg representatief uit! Onze koksbuizen zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met 3XL. De koksbuizen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De prijskwaliteit verhouding van onze koksbuizen is uitstekend. De koksbuizen beschikken over een goede pasvorm die zorgt voor optimale bewegingsvrijheid. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >