Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Pilotenjassen

Pilotenjassen zijn werkjassen die zowel aan de onderkant van de jas als aan de uiteinden van de mouwen een elastische boord hebben. Door deze elastische boord sluit de jas erg nauw aan op uw onderkleding. Hierdoor kan kou en vuil van buitenaf niet onder de jas doordringen. Niet alleen piloten hebben er baat bij om een pilotenjas te dragen, ook al is de jas wel naar hen vernoemd. Bij alle buitenwerkzaamheden kunnen pilotenjassen, ofwel bomberjacks genoemd, bescherming bieden. Veel pilotenjassen zijn uitgerust met een afneembare kraag en binnenvoering. Hierdoor zijn de pilotenjassen zowel in de winter als in de zomer in te zetten om extra warmte te bieden tijdens uw werkzaamheden. In ons ruime assortiment aan pilotenjassen zal er zeker een geschikte jas tussen zitten voor u en uw medewerkers!

Meer lezen >

Pilotenjassen bedrukken

De pilotenjassen kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Ook kunt u ervoor kiezen om de pilotenjassen te laten borduren. De personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Door de pilotenjassen te bedrukken of borduren zal uw logo door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. De pilotenjassen kunnen besteld worden in verschillende modellen en kleuren. Daarnaast beschikken de jassen over functionele en handige zakken waarin u al persoonlijke spullen kunt opbergen. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de pilotenjassen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Pilotenjassen online bestellen

De pilotenjassen kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. De jassen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Pilotenjassen zijn naast comfortabel ook nog eens erg veelzijdig. In ons ruime assortiment aan pilotenjassen vindt u ook een deel High Visibility werkjassen. Deze jassen zorgen er door hun felle kleuren en hun reflectietape voor dat u gezien wordt wanneer uw werkomstandigheden daarom vragen. Deze pilotenjassen voldoen aan de norm EN 20471. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >