Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 18 van 18 resultaten

1 - 18 van 18 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Regenjassen

Regenjassen komen regelmatig van pas in een land waar het vaak ineens regent. De regenjassen houden uzelf en uw spullen droog. Wanneer u of uw medewerkers vaak buiten werkzaamheden verrichten, komt een regenjas goed van pas! Ook in de herfst wanneer het vaak regent, is een goede regenjas erg handig. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan regenjassen in verschillende prijsklassen. De regenjassen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en maten. De maten gaan van XS tot en met 4XL. De regenjassen in ons assortiment zijn van verschillende bekende merken, zoals Mascot, Dassy en Tricorp. Onze regenjassen zijn waterdicht en sommige modellen zijn daarnaast ook waterafstotend en/of winddicht.

Meer lezen >

Regenjassen bedrukken

Het is bij ons mogelijk om de regenjassen te laten bedrukken of borduren. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukking kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Het bedrukken van regenjassen is een populaire manier van reclame maken bij bedrijven in de branches sport en buitensport. Doordat de regenjassen beschikken over een groot promotievlak, kunt u uw logo fraai presenteren. Uw logo zal door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zal stijgen. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de regenjassen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Regenjassen online bestellen

De regenjassen kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. U kunt de regenjassen zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf één stuk. Bij onze regenjassen staan functionaliteit, comfort en pasvorm altijd voorop. In ons brede assortiment zal er altijd een geschikte regenjas tussen zitten die aansluit bij uw wensen. Wanneer u graag extra zichtbaar wilt zijn, kunt u ook kiezen voor regenjassen met reflectoren. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >