Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Stofjassen

Stofjassen zijn jassen die u kunt dragen om uw kleding te beschermen tegen stof, beschadigingen en vuil. Een stofjas kan dus vergeleken worden met een overall. Een verschil is wel dat een stofjas echter alleen het bovenlijf bedekt, maar er zijn wel lange stofjassen verkrijgbaar. Over het algemeen in het makkelijker om u te bewegen in een stofjas dan in een overall. Ook is het veel makkelijker om een stofjas aan te trekken. U vindt bij ons een ruim assortiment aan verschillende soorten stofjassen. De stofjassen uit ons assortiment zijn gemaakt van katoen, polyester of een mengsel daarvan. Bij stofjassen is het erg belangrijk dat de jassen gemaakt zijn van een stof die slijtvast is. Hierdoor is naast het beschermen van uw kleding tegen vuil ook het risico op scheuren beperkt. De meeste stofjassen beschikken over een drukknoopsluiting. Dit maakt het heel makkelijk om de jassen open en dicht te doen. Ook hebben de meeste stofjassen zakken waar u pennen, gereedschap en telefoons in kunt bewaren.

Meer lezen >

Stofjassen bedrukken

Wanneer u wilt dat de stofjassen naast functioneel ook nog eens herkenbaar zijn, kunt u deze laten bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Een logo dat geborduurd is, is erg slijtvast en wordt gezien als erg luxueus. Ook onze bedrukkingen zijn van een hoge kwaliteit. Wanneer bij uw werkzaamheden uw broek niet vies kan worden, is een stofjas een ideale oplossing! Stofjassen bieden de bescherming die nodig is op de werkvloer. Daarnaast zorgen bedrukte stofjassen voor meer professionaliteit en zal de naamsbekendheid van uw bedrijf toenemen. Benieuwd naar hoe de stofjassen eruit zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Stofjassen online bestellen

Het bestellen van de stofjassen gaat bij ons makkelijk en snel online. De stofjassen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Stofjassen zijn in veel beroepsgroepen vereist voor de nodige bescherming van medewerkers en hun kleding. Stofjassen zijn onmisbaar in ziekenhuizen, maar ook in laboratoria en werkplaatsen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve stofjassen. Ons aanbod aan stofjassen is zeer gevarieerd. De jassen kunnen besteld worden in verschillende modellen, kleuren en maten. Twijfel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Dit kan eenvoudig via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >