Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 13 van 13 resultaten

1 - 13 van 13 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Vlamvertragende werkjassen

Een goede vlamvertragende werkjas is van onschatbare waarde in de werkplaats. Vlamvertragende werkjassen zorgen voor extra bescherming en veiligheid voor wanneer u werkt bij open vuur of andere brandgevaarlijke werkzaamheden verricht. U vindt bij ons een ruim assortiment aan vlamvertragende werkjassen, waarmee u veilig uw werkzaamheden kunt verrichten in de buurt van hitte en rondvliegende vonken. De meeste vlamvertragende werkjassen zijn EN 11612 en EN 11611 gecertificeerd. Dit betekent dat de werkjassen beschermen tegen hitte en vlammen en dat deze gedragen mogen worden door lassers. Sommige werkjassen zijn daarnaast ook EN 1149 gecertificeerd. Dit houdt in dat deze jassen bescherming bieden tegen elektrostatische eigenschappen. De vlamvertragende jassen uit ons assortiment zijn van verschillende bekende merken, zoals Mascot, Dassy en Tricorp.

Meer lezen >

Vlamvertragende werkjassen bedrukken

Ook met vlamvertragende werkjassen kan uw personeel representatief voor de dag komen en al helemaal wanneer u de vlamvertragende werkjassen laat bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. U kunt er ook voor kiezen om de werkjassen te laten borduren. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Door de vlamvertragende werkjassen te bedrukken, zal uw logo door veel mensen gezien worden. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen! Bent u benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de vlamvertragende jassen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Vlamvertragende werkjassen online bestellen

De vlamvertragende werkjassen kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. De werkjassen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Bij de brandweer is vlamvertragende werkkleding natuurlijk erg van belang, maar ook in de afvalverwerking of in bepaalde takken van de chemische industrie zijn vlamvertragende werkjassen erg belangrijk. De vlamvertragende werkjassen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en maten. De maten gaan van maat XS tot en met maat 5XL. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >