Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 57 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 57 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Winterjassen

Een winterjas beschermt tegen kou, wind en regen. Tijdens een koude winter- of herfstdag is het geen overbodige luxe om een winterjas te hebben die de juiste bescherming biedt. Naast een goede bescherming is het natuurlijk ook belangrijk dat een winterjas functioneel is door voldoende bewegingsvrijheid en een goed ademend vermogen. In ons ruime assortiment vindt u vele winterjassen die perfect zijn voor wanneer er gewerkt moet worden bij vriestemperaturen. De winterjassen zijn waterafstotend aan de buitenzijde en hebben een gewatteerde voering waardoor de jassen veel warmte bieden. U vindt bij ons winterjassen van de bekende merken Dassy, Mascot en Tricorp.

Meer lezen >

Winterjassen bedrukken

Alle winterjassen uit ons assortiment kunnen bedrukt of geborduurd worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Deze personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Door de winterjassen te laten bedrukken of borduren, geeft u de jassen een professionelere uitstraling. Uw medewerkers zullen door de bedrukking makkelijk te herkennen zijn door klanten. Bovendien zal uw logo door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zal toenemen. Bent u benieuwd naar hoe de winterjassen eruit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Winterjassen online bestellen

De winterjassen kunnen allemaal eenvoudig en snel online besteld worden. U kunt de jassen zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf één stuk. De winterjassen kunnen besteld worden in verschillende modellen en kleuren en in een brede maatvoering. Door te kiezen voor onze winterjassen zorgt u ervoor dat uw medewerkers met de juiste outfit naar het werk komen, waardoor uw prestaties zullen toenemen! Bij specifieke wensen of eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt hen eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >