Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kurkentrekkers

Bedrukte kurkentrekkers zijn het ideale geschenk om weg te geven aan uw klanten en zakenrelaties. Zowel thuis als in organisaties worden kurkentrekkers regelmatig gebruikt om bijvoorbeeld een fles wijn open te maken. Door het kleine formaat is een bedrukte kurkentrekker een handige giveaway die makkelijk meegegeven wordt. Daarnaast is een kurkentrekker ook een leuk geschenk ter aanvulling van een kerstpakket, feestdagenpakket of een wijnpakket. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan verschillende kurkentrekkers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een elektronische kurkentrekker op batterijen, een butler kurkentrekker of een duurzame kurkentrekker gemaakt van bamboe.

Meer lezen >

Kurkentrekkers bedrukken

De kurkentrekkers kunnen voor een zeer scherpe prijs voorzien worden van een mooie opdruk. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of slogan op de kurkentrekker laten zetten. Bent u opzoek naar een strak en luxe geschenk? Dan raden wij u aan de kurkentrekkers te voorzien van een mooie gravure. Door de kurkentrekkers te voorzien van een personalisatie, creëert u een uniek relatiegeschenk dat tevens schikt als promotiemiddel voor uw bedrijf. Wanneer u ervoor kiest om de kurkentrekkers te voorzien van een opdruk, kunt u bij ons geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel met uw logo aanvragen. U krijgt dan een digitaal beeld toegestuurd waarop u alvast het eindresultaat van de kurkentrekker met uw logo of bedrijfsnaam kunt zien. Natuurlijk kan de kurkentrekker ook gewoon onbedrukt besteld worden.

Meer lezen >

Kurkentrekkers met logo

Kurkentrekkers met logo kunt u snel en eenvoudig bestellen bij Premiumwereld. Het bestellen en bedrukken van de kurkentrekkers is al mogelijk vanaf een kleine oplage. Heeft u verder nog vragen over een van onze producten of over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de mail, chat of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >