Dit zeggen onze klanten

Wijnsets

Een bedrukte wijnset is het perfecte geschenk voor speciale gelegenheden of voor speciale klanten en medewerkers. Een wijnset is een relatiegeschenk wat echte klasse en kwaliteit uitstraalt. Daarnaast is het een relatiegeschenk waarmee u bijna iedereen wel blij kan maken. Bij Premiumwereld heeft u de keuze uit een zeer divers assortiment aan wijnsets. Met welk oogmerk u dus ook een wijngeschenk zoekt, bij ons gaat u hoe dan ook het perfecte geschenk vinden. De wijnsets kunnen voor een scherpe prijs online besteld worden via onze website.

Meer lezen >

Wijnsets bedrukken

Alle wijnsets uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een bedrukking. Een geschenk voor een speciale gelegenheid verdient natuurlijk een extra uniek uiterlijk. Dit kunt u bereiken door de wijnsets te laten bedrukken of graveren. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Terwijl u uw klanten en zakenrelaties in het zonnetje zet met een luxe wijngeschenk, profiteert u zelf als bedrijf ook nog eens van een groter bereik. Dit zal leiden tot meer naamsbekendheid voor uw bedrijf. Het inzetten van een bedrukte wijnset kent dus alleen maar positieve kanten. Natuurlijk kunt u de wijnsets ook zonder bedrukking bestellen.

Meer lezen >

Wijnsets met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel wijnsets bestellen. De wijnsets zijn ideaal voor bijzondere gelegenheden als Kerstmis, een afscheid, bedankje of een beloning. Een luxe wijnset met logo is dan het perfecte geschenk. Wijnsets met logo bieden bedrijven een exclusieve mogelijkheid om hun blijk van waardering te tonen. U heeft de mogelijkheid om van te voren een gratis digitaal drukvoorbeeld aan te vragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat van uw logo of tekst op de wijnset. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft.

Meer lezen >

Meer lezen >