Specialisatie

Borduren en Bedrukken

banner

Overweegt u om uw logo op werkkleding te laten bedrukken of borduren maar weet u niet wat het beste bij u past? Op deze pagina leggen we u alles uit over de verschillen en waar u voor moet kiezen bij bepaalde soorten logo's en kleding. Een zichtbaar logo op de kleding kan een groot verschil maken voor uw bedrijf. De herkenbaarheid van uw bedrijf zal toenemen wanneer werknemers een logo dragen. Zij vertegenwoordigen uw bedrijf met het werk dat ze uitvoeren. Door een logo of bedrijfsnaam verbinden huidige en potentiële klanten uw bedrijf sneller met uw professionaliteit en service. Tevens kunnen logos een waardevolle herkenningsfactor zijn voor een bedrijf om van onbekend naar gerenommeerd te gaan.

Meer lezen >

Welke keuze is juist?

Een bedrukking of borduring geeft een verschillend visueel effect. Een bedrukking wordt geplaatst met een transfer. Een transfer is een folie waar wij het logo met inkten op drukken en vervolgens met warmte en druk aanbrengen op de kleding. Een borduring wordt gemaakt met garen en direct op de kleding gestikt. Op de afbeelding hier langs kunt u duidelijk het verschil zien tussen de twee technieken. Beweeg de slider van links naar rechts om het verschil te zien.

Meer lezen >
borduren bedrukken

Premiumwereld is volledig ingesteld op het drukken en borduren van werkkleding. Zowel het drukken als het borduren doen wij zelf in huis en gebeurt in onze drukkerij in Veldhoven. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren en is het ook mogelijk om uw logo eerst op een test artikel te drukken of uw logo uit te borduren op een stukje stof. Zo krijgt u vooraf een goed idee van het resultaat. Alvorens wij dit doen maken wij altijd eerst een digitale proef. Hierop kunt u de posities en grotes van de logo's zien.

Borduren

embroider
  • Uiterst duurzaam
  • Zeer was- en lichtbestendig
  • Geschikt voor gebreide producten en fleece
  • De kleuren van uw logo zijn afhankelijk van de beschikbare kleuren garen
  • Bij sommige artikelen kan de borstzak dicht komen te zitten

Een borduring zorgt voor een exclusieve en mooie uitstraling. Wij borduren uitsluitend met de beste kwaliteit garen van Medeira in een polyester kwaliteit. Hierdoor blijft de kleur van de garen ook mooi als dit veelvuldig wordt blootgesteld aan (zon)licht of veel gewassen wordt.

Borduren is uitermate geschikt voor gebreide producten en fleece, maar omdat borduurnaalden de stof perforeren, wordt het afgeraden voor waterdichte kleding.

 

Meer lezen >

Bedrukken

print
  • Goed voor kleine details
  • Goed voor geleidelijke overgang van kleuren
  • Goed voor waterdichte kleding

Transfers zijn uitermate geschikt om fijne details mee zichtbaar te maken. Onze transfers worden standaard digitaal gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om ook kleurverlopen en full color logo's haarscherp te drukken. Omdat wij gebruik maken van de nieuwste technieken zijn onze bedrukkingen goed te wassen en blijven de kleuren mooi.

Het wordt afgeraden om transfers op gebreide producten en fleece te drukken. Daarentegen zijn transfers zeer geschikt voor waterdichte werkkleding.

Meer lezen >

Positie en groottes

Al onze producten kunnen op verschillende posities gedrukt en geborduurd worden. Per positie en artikel kan hierdoor de grootte verschillend zijn. Standaard hanteren wij een grote van 100 mm breed op de borst en 270 mm breed voor op de rug voor bedrukken en 100 mm breed op de borst en 250 mm breed op de rug voor borduren.

Meer lezen >
embroider

Oplossing voor elk product

Verschillende producten vragen om verschillende soorten bedrukking of borduring. Bij Premiumwereld hebben wij deze technieken in huis en kunnen wij u perfect adviseren welke techniek we het beste voor de verschillende artikelen kunnen gebruiken. Heeft u iets gezien op onze site en wilt u advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meer lezen >

Uw eigen ontwerp

Voordat wij werkkleding bedrukken of borduren maken wij altijd eerst een digitale drukproef ter goedkeuring. Wij kunnen ons ook voorstellen dat u liever ziet hoe de kleding eruit komt te zien voor dat u bij ons besteld. Stuur geheel vrijblijvend uw logo naar ons toe, bij voorkeur in EPS of AI, en wij maken gratis een visual voor u. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de kleding met logo en weet u zeker dat de kleding er ook met logo uit komt te zien zoals u vooraf had bedacht.

Meer lezen >

Fluorescerende kleding

Let op: om de veiligheidscertificering te behouden, zijn er voor fluorescerende veiligheidskleding aparte specificaties voor de grootte van het logo van toepassing. Er moet namelijk een bepaalde hoeveelheid fluorescerende stof zichtbaar zijn. Wij zullen het voorstel altijd opmaken zodat de certificering geldig blijft.

Meer lezen >