Specialisatie

Werkkledingpakket op maat

banner

Alles in één pakket

Via onze webshop kunt u gemakkelijk één bedrukt T-shirt, geborduurde hoodie of een paar werkschoenen bestellen. Uiteraard begrijpen wij dat u als bedrijf graag uw kleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen op één plek bestelt. Bij Workwearwereld kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van werkkleding. Wij kunnen uw medewerkers aankleden van top tot teen, alles voor u bedrukken of borduren en indien gewenst per medewerker verpakken.

Voordelen kledingpakket op maat:

- Uniforme uitstraling voor uw medewerkers

- Scherpe prijzen voor werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen

- Scherpe prijzen voor bedrukken en borduren, ook bij lage aantallen

- Alles onder één dak

- Al mogelijk vanaf 5 dragers

 

Meer lezen >

Premiumwereld is volledig ingesteld op het drukken en borduren van werkkleding. Zowel het drukken als het borduren hebben wij zelf in huis en gebeurd in onze drukkerij in Veldhoven. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren en is het ook mogelijk uw logo eerst op een test artikel te drukken of uw logo uit te borduren op een stukje stof. Zo krijgt u vooraf een goed idee van het resultaat. Alvorens wij dit doen maken wij altijd eerst een digitale proef. Hierop kunt u de posities en grotes van de logo's zien.

Borduren

embroider
  • Uiterst duurzaam
  • Zeer was- en lichtbestendig
  • Geschikt voor gebreide producten en fleece
  • De kleuren van uw logo zijn afhankelijk van de beschikbare kleuren garen
  • Bij sommige artikelen kan de borstzak dicht komen te zitten

Een borduring zorgt voor een exclusieve en mooie uitstraling. Wij borduren uitsluitend met de beste kwaliteit garen van Medeira in een polyester kwaliteit. Hierdoor blijft bij de kleur van de garen ook mooi als dit veelvuldig wordt blootgesteld aan (zon)licht of veel gewassen wordt.

Borduren is uitermate geschikt voor gebreide producten en fleece, maar omdat borduurnaalden de stof perforeren, wordt het afgeraden voor waterdichte kleding.

Meer lezen >

Bedrukken

print
  • Goed voor kleine details
  • Goed voor geleidelijke overgang van kleuren
  • Goed voor waterdichte kleding

Transfers zijn uitermate geschikt om fijne details mee zichtbaar te maken. Onze transfers worden standaard digitaal gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om ook kleurverlopen en full color logo's haarscherp te drukken. Omdat wij gebruik maken van de nieuwste technieken zijn onze bedrukkingen goed te wassen en blijven de kleuren mooi.

Het wordt afgeraden om transfers op gebreide producten en fleece te drukken. Daarentegen zijn transfers zeer geschikt voor waterdichte werkkleding.

Meer lezen >

banner

Mobiele showroom

 

Naast de uitstraling is het draagcomfort van werkkleding net zo belangrijk. Uw medewerkers moeten er tenslotte de hele dag in rondlopen. Het opmeten en passen van de kleding kan veel tijd in beslag nemen. Met een mobiele showroom is het mogelijk het volledige assortiment van een bepaald merk te passen en aan te laten meten. Zo weet u zeker dat elke medewerker de juiste maat krijgt en kan dit in één keer geregeld worden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u door. Het langs laten komen van de mobiele showroom is al mogelijk vanaf 10 dragers.

Meer lezen >