Specialisatie

Gratis digitale logo service

banner

Om uw drukwerk zo scherp mogelijk te drukken ontvangen wij graag een vector bestand van u. We kunnen uw logo, tekst of afbeelding in dit bestand namelijk vergroten en verkleinen zonder kwaliteit te verliezen. Heeft u geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Stuur ons door wat u heeft en wij zetten uw logo, tekst of afbeeldingen gratis voor u om. Hierna maken we meteen een gratis digitaal drukvoorbeeld op het door u gekozen product. Zo heeft u meteen een goede indruk hoe uw relatiegeschenken er uiteindelijk uit komen te zien. Wel zo handig!

Meer lezen >

1. Heeft u een vector bestand?

embroider

Zoals gezegd helpen wij u graag met het omzetten van uw logo. Echter werken wij het liefste met originele bestanden. Wij vragen u daarom altijd eerst om het originele bestand. Dit is immers gemaakt voor uw bedrijf en is altijd precies zoals het moet zijn. Als wij het logo omzetten wordt dit namelijk nagetekend door een computer of persoon en hierdoor kunnen er vervormingen optreden. Heeft u eerder iets laten drukken? Vaak kunnen wij het logo ook uit de oude digitale proef halen.

Meer lezen >

2. Geen vector?

embroider

Mocht u geen vector bestand bij ons aan kunnen leveren dan hebben wij een basis nodig om mee te beginnen. Lever hiervoor een zo groot mogelijk bestand aan zonder dat u deze zelf heeft vergroot. Als u het logo namelijk zelf gaat vergroten wordt deze erg pixelig en gaat dit ten kosten van de kwaliteit van het omzetten.

Meer lezen >

3. Wij zetten uw logo voor u om!

embroider

Na het ontvangen van het bestand gaan wij het logo voor u omzetten. Omdat het natekenen van een logo met de hand wordt gedaan kan het tot 24 uur duren voor wij het logo gebruiksklaar hebben. Zodra wij het logo klaar hebben zullen wij meteen een digitale proef voor u maken.

Meer lezen >