Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 27 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Notitieboekjes bedrukken

Premiumwereld is de specialist op het gebied van bedrukte notitieboekjes. Het bedrukken van notitieboekjes kan op eindeloos veel manieren. Zo kunt u kiezen voor subtiel logo in de hoek, een elegante diepdruk of een grote opvallende full color bedrukking. Benieuwd hoe een notitieboekje eruit komt te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Notitieboekjes met logo

Notitieboekjes zijn te verkrijgen in vele formaten en uitvoeringen. Bij premiumwereld vindt u een uitgebreid assortiment notitieboekjes welke allemaal bedrukt kunnen worden. Zo hebben wij naast onze standaard notitieboekjes ook de iconische boekjes van het merk Moleskine en de herschrijfbare boekjes van Correctbook. Allemaal verkrijgbaar in A6, A5 en A4 formaat. Het bedrukken van notitieboekjes is al mogelijk vanaf 25 stuks!

Meer lezen >

Bedrukte notitieboekjes

Even snel een krabbel zetten als u onderweg bent, een boodschappenlijstje maken of om notities te maken tijdens een meeting. Ondanks het digitale tijdperk zijn notitieboekjes nog steeds een van de populairste relatiegeschenken. Bij premiumwereld kunt u goedkoop notitieboekjes laten bedrukken. Ideaal om weg te geven op een beurs, aan uw medewerkers of als relatiegeschenk aan klanten.

Meer lezen >