Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 18 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Premiumwereld

Op zoek naar de perfecte aansteker? Dan bent u bij premiumwereld aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aanstekers waardoor u de beste kunt uitzoeken. Zo kunt u kiezen uit BIC aanstekers, BBQ-aanstekers, oplaadbare aanstekers en nog veel meer. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Meer lezen >

Waarom kiezen voor onze webshop?

Ontdek ons ruime aanbod dat eenvoudig online te bestellen is. Bij ons geniet u tevens van scherpe prijzen, een gebruiksvriendelijke website, gratis digitale drukvoorbeelden en hoogwaardige service. Met ruim 6000 tevreden klanten zijn wij dé beste webshop in aanstekers. 

Meer lezen >

Aanstekers bedrukken

Wilt u graag aanstekers laten bedrukken? Dat is voor ons geen probleem. Door de vlakke kant van de aansteker kunnen we gemakkelijk mooie bedrukkingen maken. Wij bieden u de mogelijkheid om uw logo in maximaal 4 kleuren te laten bedrukken met behulp van zeefdruk. Bovendien kunnen wij uw aanstekers ook voorzien van een digitale bedrukking of een full color wrap. Alle mogelijkheden staan vermeld bij aanstekers in ons assortiment.  

Meer lezen >

De voordelen van aanstekers bedrukken

Het personaliseren van aanstekers met uw bedrijfsnaam, logo of boodschap is een krachtig en duurzaam promotiemiddel. Aanstekers worden vaak gebruikt, waardoor uw merk regelmatig in beeld komt wanneer de aansteker wordt gebruikt. Dit zorgt voor een effectieve manier om uw merknaam te verspreiden en de aandacht te trekken. Zo zijn aanstekers uitermate geschikt om weg te geven aan bezoekers van uw showroom of festival, maar ook zijn ze leuk om toe te voegen aan bijvoorbeeld een kerstpakket.

Meer lezen >

Bestel snel uw favoriete aansteker bij premiumwereld

Bestel het eenvoudig op onze website en ontdek alle mogelijkheden met onze aanstekers. Als u kiest voor het laten bedrukken van de aanstekers kunt u ervoor kiezen om een digitale proef aan te vragen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers.

Meer lezen >