Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 359 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Badeendjes kopen

Bij Premiumwereld kunt u snel en eenvoudig online badeendjes kopen. Door ons uitgebreide assortiment zit er altijd een eendje tussen dat aansluit bij uw wensen. Onze badeendjes zijn gemaakt van een hoge kwaliteit polymeren waardoor deze lang mee gaan en makkelijk schoon te maken zijn. Opzoek naar een hogere oplage eendjes? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een scherpe prijs door!

Meer lezen >

Badeendjes bedrukken

Voor alle soorten te bedrukken badeendjes kunt u terecht op Premiumwereld. Iedere badeend op onze site kunnen wij tegen een aantrekkelijke prijs voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Badeendjes kunnen bedrukt worden op de borst, staart of vleugel in maximaal 1 kleur. Benieuwd hoe een eendje eruit komt te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Goedkope badeendjes

Badeendjes zijn een mooie give-away om cadeau te doen aan klanten. Naast onze thema badeendjes hebben wij ook goedkope badeendjes. Deze zijn te verkrijgen in 2 kleuren en uitermate geschikt om in grote aantallen weg te geven op bijvoorbeeld beurzen en evenementen of om een volledige vijver te vullen. Onze goedkope badeendjes zijn te al te bestellen vanaf 50 stuks, zowel onbedrukt als met bedrukking van uw logo of tekst.

Meer lezen >