Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 12 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte ballen

Premiumwereld heeft een ruim assortiment aan ballen in verschillende soorten en maten. Zo vindt u bij ons voetballen, plastic ballen en volleyballen die allemaal voorzien kunnen worden van een mooie bedrukking. Daarnaast vindt u bij ons ballen die per stuk besteld kunnen worden. De ballen zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren. Op deze manier is er bij ons zeker iets te vinden wat past bij uw bedrijf.  

 

Meer lezen >

Voetballen bedrukken

Premiumwereld is de specialist in het bedrukken van voetballen. Gepersonaliseerde ballen stralen professionaliteit uit en zorgen voor herkenning. De ballen kunnen allemaal voorzien worden van uw logo, bedrijfsnaam of een andere reclame-uiting. Door de unieke designs zullen de bedrukte ballen zeker in het ook springen. U kunt natuurlijk ook onbedrukte ballen bestellen. De ballen kunnen al bedrukt worden vanaf 1 stuk.

 

Meer lezen >

Ballen met logo bestellen

Ballen worden overal mee naar toe genomen en gebruikt door jong en oud. Hierdoor kunnen de bedrukte ballen op een speelse manier worden ingezet om reclame te maken voor uw bedrijf. Ballen kunnen het hele jaar door gebruikt worden dus er is altijd wel een geschikt moment om uw bedrijf te promoten met de bedrukte ballen! Zo zijn sportevenementen en beurzen perfect om uw bedrukte ballen in te zetten.

 

Meer lezen >