Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 13 van 13 resultaten

1 - 13 van 13 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Ballontoebehoren

Naast een enorm assortiment aan ballonnen vindt u bij Ballonnetjeswereld ook ballontoebehoren. Wanneer u denkt aan ballonnen dam denkt u meestal meteen aan feest. Het maakt niet uit of het bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte, bruiloft of jubileum is: ballonnen zijn leuk en zijn er in ontzettend veel verschillende soorten. Ballontoebehoren zijn hierbij natuurlijk niet altijd nodig, maar maken het opblazen en ophangen van ballonnen wel een stuk makkelijker. Hierbij kunt u denken aan ballonstokjes, waardoor de ballonnen makkelijk vast gehouden kunnen worden. Ook hebben we een ballonnenpomp, waarmee u snel en gemakkelijk de ballonnen kunt vullen. We hebben daarnaast nog snel afsluiters, waarmee u de ballonnen snel dicht kunt maken. Uw ballonnen komen zo zeker niks te kort!

Meer lezen >

Ballontoebehoren online bestellen

Door ballontoebehoren bij ons online te bestellen bent u helemaal voorbereid! U kunt de ballonaccessoires al bestellen vanaf één stuk. Ballonnen met bedrukking zijn een toevoeging voor verschillende evenementen. Met ballonnen kunt u ontzettend veel doen, maar daar heeft u wel wat simpele hulpmiddelen voor nodig. De ballontoebehoren uit ons assortiment zullen hierbij goed van pas komen! U zult bij ons gegarandeerd wat vinden wat aansluit bij uw wensen. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Ballonnen en toebehoren

Het maakt niet uit wat de gelegenheid is: ballonnen en de bijbehorende toebehoren brengen altijd een gezellige, feestelijke sfeer met zich mee. Daarnaast is er geen leukere manier om reclame te maken voor uw bedrijf dan met deze echte blikvangers. Bij de ballonnen heeft u ballonnenlint bijna altijd nodig. U kunt het ballonnenlint gebruiken om de ballonnen vast te houden, ergens aan te bevestigen of om ze met elkaar te verbinden. Ook vindt u bij Ballonnetjeswereld led ballonlampjes die u in de ballon kan stoppen, waardoor deze licht geeft. Met deze led ballonlampjes maakt u een feestje of bijeenkomst nog feestelijker in het donker.

Meer lezen >

Meer lezen >