Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 78 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Caps bedrukken

Bij Capswereld is het bedrukken van caps mogelijk voor zowel kinderen als volwassenen. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de caps te laten borduren. Wanneer u iemand tegenkomt, kijkt u als eerste naar het gezicht. Het dragen van een cap valt daarom erg op. Zo kunt u op een leuke en originele manier reclame maken voor uw bedrijf.

Meer lezen >

Caps online bestellen

De caps met logo kunt u snel en makkelijk bij ons online bestellen. Caps zijn erg handig in gebruik. In de zomer beschermen de caps uw medewerkers en relaties die veel buiten zijn tegen de felle zon. In de winter zorgen de petjes er juist voor dat de hoofden net iets warmer blijven. De caps kunnen besteld worden vanaf 10 stuks en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Hierdoor zal er altijd wel een geschikte cap tussen zitten die aansluit bij uw huisstijl!

Meer lezen >

Caps kopen

U kunt de caps met bedrukking kopen om uit te delen op beurzen en evenementen of om in te zetten als relatiegeschenk voor uw medewerkers. Ook op de werkvloer wordt er veel gebruik gemaakt van caps in de vorm van interne bedrijfskleding. Door de petten te laten personaliseren, creëert u een unieke pet. Bovendien zal uw logo door veel potentiële klanten gezien worden, doordat de petten met bedrukking of borduring erg zullen opvallen.

Meer lezen >