Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 52 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 52 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dassy werkbroeken

De werkbroeken van Dassy zijn getest en goedgekeurd op de werkvloer en in het lab. Het resultaat is professionele werkkleding die getest en goedgekeurd is door professionals. Dassy werkbroeken staan bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding. De broeken van Dassy zijn er voor ieder budget en vakgebied. De slogan van Dassy is ‘Workwear, that does the job for you’. Dit is meer dan een slogan; het is een missie om werkkleding te kunnen bieden die beantwoordt aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en design. Zo helpt Dassy professionals om het maximale uit hun werk te halen. Terwijl u uw werk doet, werkt uw werkkleding voor u. Het Oeko-Tex standard 100 certificaat geeft aan dat er geen chemicaliën of schadelijke substanties gebruikt worden in alle onderdelen van de kleding van Dassy. Bij het kopen van een nieuwe werkbroek zijn de werkomstandigheden en het vakgebied van belang. Er kan namelijk veel verschil zitten tussen werkbroeken voor verschillende vakgebieden.

Meer lezen >

Dassy werkbroeken bedrukken

De Dassy werkbroeken kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking of borduring op de achterzak en/of broekspijp. Voor de bedrukking of borduring kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Wanneer u kiest voor een uniforme bedrijfsoutfit verhoogt u niet alleen de zichtbaarheid van uw bedrijf, maar straalt u ook professionaliteit uit. Bent u benieuwd naar hoe de werkbroek eruit zal komen te zien met uw logo? Vraag dan gratis een digitale proef aan een laat u verrassen door onze studio! Alle Dassy werkbroeken beschikken over een speciale dubbele zoom. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk verlengen. Door één naad in de zoom los te maken, krijgt u meteen vijf cm extra. Sommige werkbroeken beschikken over kniezakken die op hoogte verstelbaar zijn waardoor ze optimale bescherming bieden. Deze werkbroeken bieden bescherming bij knielend werken en zijn EN 14404:2004+A1:2010 gecertificeerd in combinatie met Dassy kniebeschermers.

Meer lezen >

Dassy werkbroeken online bestellen

De Dassy werkbroeken kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. Binnen het assortiment van de Dassy werkbroeken zijn er vier collecties: de Classic, DNA, D-FX en Safety collectie. Iedere collectie heeft andere kenmerken en eigenschappen. Het succes van de Dassy werkbroeken is begonnen met de Classic collectie. Deze collectie is een klassieker en staat garant voor kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en comfort. Hierna kwam men tot een vernieuwende DNA lijn. Deze collectie staat voor extremely irresistible workwear. Als antwoord op de nieuwste trends en wensen voor de pasvorm is de D-FX collectie gelanceerd. Deze collectie combineert flexibele modellen met functionaliteiten. Voor veilige werkomstandigheden is een goede zichtbaarheid essentieel. De Safety collectie biedt u gecertificeerde bescherming die u nodig heeft voor uw beroep. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >