Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 62 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Premiumwereld

Welkom bij drinkflesenwereld! Wij zijn er voor alle drinkflessen liefhebbers of bedrijven die graag een drinkfles willen laten bedrukken. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan verschillende drinkflessen zoals waterflessen, thermoflessen, heupflessen en nog veel meer. Al meer dan 6000 tevreden klanten gingen u voor. Bij Premiumwereld hebben we een ruime collectie die perfect aansluit op al uw wensen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.  

Meer lezen >

De voordelen van drinkflessen

Wij hechten veel waarde aan gebruiksgemak en functionaliteit. Daarom hebben onze drinkflessen handige eigenschappen, zoals lekvrije sluitingen, draagbare handvatten en geïsoleerde wanden om de temperatuur te behouden. Of u nu onderweg bent naar uw werk, naar de sportschool gaat of een weekendje weg bent, onze drinkflessen zijn de ideale oplossing. Daarnaast dragen onze duurzame flessen bij aan een groenere toekomst. Onze flessen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook ontworpen om langdurig gebruikt te worden. Investeer in een herbruikbare drinkfles en help mee om wegwerpplastic te verminderen.

Meer lezen >

Drinkflessen bedrukken?

Heeft u een event of wilt u graag uw medewerkers merchandise meegeven? U kunt bij ons uw drinkflessen laten bedrukken. Er zijn diverse opties beschikbaar om waterflessen te personaliseren. U heeft de keuze uit een verticale bedrukking in één tot vier kleuren of een grotere bedrukking rondom in één kleur. Door uw waterflessen te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, vergroot u de bekendheid van uw merk en kunt u ze gemakkelijk uitdelen.

Meer lezen >

Bedrukte drinkflessen koopt u bij premiumwereld!

Wilt u graag drinkflessen met logo of uw bedrijfsnaam erop? Dat is bij ons allemaal mogelijk! Al onze medewerkers staan graag voor u klaar om een grote partij drinkflessen te bedrukken. Wanneer u besluit om onze waterflessen te bestellen, zorgen wij ervoor dat u vooraf een drukproef ontvangt. Op deze manier kunt u controleren of alles naar uw wens is. Voor al uw vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Meer lezen >