Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 21 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte golfballen

Premiumwereld is dé specialist op het gebied van bedrukte golfballen. Een goede golf dag begint met uw eigen gepersonaliseerde golfballen! In ons ruime assortiment vindt u naast neutrale golfballen ook golfballen van bekende merken zoals Titleist, Wilson of Callaway. U vindt bij ons golfballen voor beginnende en professionele golfers. Hierdoor is er altijd wel een golfbal te vinden die aansluit bij uw eigen wensen en past binnen uw budget.

 

 

 

Meer lezen >

Golfballen bedrukken

De golfballen kunnen bedrukt worden met uw bedrijfsnaam, logo of een persoonlijke tekst. De golfballen worden voorzien van een bedrukking door middel van tampondruk. Met deze manier van bedrukken kunnen ook oneven oppervlakten bedrukt worden, zoals de ronding en dimples van golfballen. Het bedrukken van de golfballen is mogelijk in één tot vijf kleuren. Bij Premiumwereld kunnen golfballen al bedrukt worden vanaf 144 stuks.

 

 

Meer lezen >

Golfballen met logo

Golfballen met logo zijn geschikt om in te zetten als relatiegeschenk of promotieartikel. Door de persoonlijke bedrukking kunt u uw golfbal sneller terug vinden op de baan en wanneer deze door anderen wordt gevonden, genereert u ook direct meer naamsbekendheid en aandacht voor uw bedrijf. Als u binnenkort een golftoernooi heeft, kunt u golfballen bedrukken met logo om mee te geven aan uw klanten als bedankje voor hun deelname.

 

Meer lezen >