Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 40 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Handdoeken bedrukken

Handdoeken kunnen zowel op de band als all over bedrukt worden. Voor beide opties zijn er vele formaten en kwaliteiten beschikbaar, hierdoor vindt u altijd een geschikt model dat aansluit bij uw wensen. Een all over bedrukte handdoek kan helemaal naar uw wensen worden ontworpen terwijl een bedrukking op de band een subtiele manier is om uw logo of boodschap te laten zien aan uw (zakelijke) relaties.

Meer lezen >

Handdoeken borduren

Een borduring is een stijlvolle techniek om uw handdoek te voorzien van een logo of tekst. Door onze hoge kwaliteit garen garanderen wij een prachtig resultaat voor een scherpe prijs. De prijs voor een borduring is afhankelijke van de grootte, via onze site besteld u gemakkelijk het juiste formaat borduring dat aansluit bij uw logo en het formaat van de handdoek. Handdoeken borduren is al mogelijk vanaf 25 stuks!

Meer lezen >

Handdoeken met logo

Handdoeken zijn op verschillende manieren te voorzien van uw logo. Door een handdoek te bedrukken of te borduren krijgt uw welnesscenter, kapsalon of beautysalon meteen een professionele uitstraling. Uiteraard zijn onze handdoeken ook geschikt om weg te geven aan relaties of personeel. Door de verschillende afmeting te combineren geeft u een mooi pakket weg dat overal in huis terug te vinden is!

Meer lezen >