Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 150 resultaten

Dit zeggen onze klanten

ID Identity kleding online bestellen

De ID Identity kleding kan makkelijk en snel online besteld worden. ID Identity is een Deens merk dat kleding en bedrijfskleding van hoogwaardige kwaliteit produceert. ID is een van de toonaangevende fabrikanten van kleding in Europa. De ID kleding kan zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Alle ID kleding beschikt over veel bewegingsvrijheid en hebben een fijne en aansluitende pasvorm.

Meer lezen >

ID Identity kleding bedrukken

De ID Identity kleding kan gepersonaliseerd worden door de kleding te laten bedrukken of borduren. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelf gekozen tekst. De personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Door de kleding te laten voorzien van uw bedrijfsgegevens, zet u uw bedrijfsnaam meer in het licht en zult u extra opvallen. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen.

Meer lezen >

ID Identity kleding kopen

Het kopen van ID Identity kleding doet u makkelijk bij Premiumwereld! ID Identity staat voor kwaliteit in het aanbod van T-shirts, sweatshirts, poloshirts, vesten, fleecekleding en bovenkleding. De kleding van ID is erg geschikt om in te zetten als bedrijfskleding. Zo is er ook de ID PRO wear lijn die van zware kwaliteit gemaakt is en daardoor op 60 graden gewassen kan worden, zonder dat dit ten koste gaat van de kleding.

Meer lezen >