Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte ijskrabbers

Met bedrukte ijskrabbers kunt u zorgen voor meer veiligheid op de weg. Iedereen wordt blij van een nuttig en leuk relatiegeschenk, maar van een bevroren voorruit wordt iedereen iets minder enthousiast. Dit zorgt ervoor dat bedrukte ijskrabbers behoren tot één van de meest geliefde relatiegeschenken. Iedereen die autorijdt, heeft wel een ijskrabber in de auto liggen voor wanneer het erg gevroren heeft. Het is een onmisbare accessoire voor in de auto.

Meer lezen >

IJskrabbers bedrukken

Alle ijskrabbers uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Zeker als het een lange, strenge winter is, is het een goed idee om ijskrabbers te bedrukken. IJskrabbers bedrukken is niet alleen leuk als relatiegeschenk, maar is vooral ook erg praktisch. Met bedrukte ijskrabbers schenkt u aandacht aan de veiligheid van uw klanten en werknemers. IJskrabbers bedrukken kan al vanaf 10 stuks.

Meer lezen >

IJskrabbers met logo

Dankzij ijskrabbers met logo kunt u elke winter uw logo onder de aandacht brengen bij uw klanten en zakenrelaties. Voorkom dat uw medewerkers te laat komen na een nachtje vriezen. Door ijskrabbers te bedrukken en deze binnen uw bedrijf uit te delen, versterkt u de medewerkersloyaliteit. Natuurlijk zijn de ijskrabbers met logo ook ideale geschenken voor uw zakenrelaties en particuliere klanten. U helpt hiermee uw relaties en uw bedrijf de winter door.

Meer lezen >