Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 15 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kalenders met logo

Kalenders met logo zijn een goede manier uw bedrijf te promoten. Deel de kalenders uit op beurzen en evenementen. In tegenstelling tot grote campagnes met een advertentie op televisie, is een gepersonaliseerde kalender een subtiele manier om de aandacht naar uw bedrijf te trekken en ook te houden. Door een eigen kalender komt u als bedrijf professioneel over en u biedt uw klanten en relaties een cadeau waar ze iets aan hebben.

 

Meer lezen >

Bedrukte kalenders

Kalenderwereld is de specialist op het gebied van bedrukte kalenders. In onze drukke levens vergeten we wel eens welke dag of week het is en een kalender is hiervoor een handig hulpmiddel. Wij beschikken over een ruim assortiment aan kalenders in verschillende maten en uitvoeringen. Het maakt niet uit of u een kalender aan de muur wilt hangen of juist een kleine bureau kalender wilt, u vindt bij Kalenderwereld! Kalenders kunnen al bedrukt worden vanaf 50 stuks.

 

Meer lezen >

Kalenders bedrukken

De kalenders kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of een persoonlijke tekst. Alle kalenders kunnen full color bedrukt worden. Kalenders zijn een middel tegen chaos en helpen bij het indelen van uw tijd. Met een bedrukte kalender zorgt u dat uw bedrijfsnaam 365 dagen per jaar in beeld is. In welke branche uw bedrijf ook zit, een kalender zal altijd van pas komen. Een kalender met bedrukking die aansluit bij uw bedrijf zal worden gezien als een welkom cadeau. 

 

 

Meer lezen >