Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kentekenplaathouders bedrukken

Een kentekenplaathouder bedrukken met tekst is een subtiele reclame voor uw bedrijf. Een kentekenplaathouder zorgt ervoor dat uw kentekenplaat op de juiste plaats blijft zitten. U kunt voor de bedrukking van de kentekenplaat kiezen uit uw logo, slogan of uw internet adres. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. U heeft de keuze uit een Nederlandse kentekenplaathouder of een Belgische kentekenplaathouder.

Meer lezen >

Kentekenplaathouders online bestellen

De kentekenplaathouders kunnen eenvoudig online besteld worden. Het bestellen van de kentekenplaathouders met bedrukking is al mogelijk vanaf een kleine oplage. Alle kentekenplaathouders worden geproduceerd en gedrukt in Nederland. In combinatie met het ABS materiaal zorgt dit voor een hoge kwaliteit kentekenplaathouder die lang mee gaat en goed tegen de zon kan. De bedrukking is 100% kleurecht en slijtvast.

Meer lezen >

Kentekenplaathouders kopen

Voor het kopen van kentekenplaathouders bent u bij Kentekenplaathouderwereld aan het juiste adres. U vindt bij ons een breed assortiment aan kentekenplaathouders voor verschillende voertuigen. De kentekenplaathouders zijn gemakkelijk te bevestigen op de voertuigen. Zet uw bedrijfsnaam in het licht door de kentekenplaathouders te laten bedrukken. Zo zullen uw medewerkers ook in de file ongemerkt reclame maken voor uw bedrijf.

Meer lezen >