Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 17 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte keukengeschenken

Bedrukte keukengeschenken zijn altijd een goed idee. Keukenartikelen zijn geschenken waar uw relaties daadwerkelijk iets aan hebben en die altijd van pas komen. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan keukenartikelen die uitstekend kunnen dienen als geschenk. Bij ons vindt u alles voor in de keuken. Van keukengerei tot schorten en herbruikbare rietjes tot blenders: wij hebben het allemaal.

Meer lezen >

Keukengeschenken bedrukken

Alle keukengeschenken uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. De manier waarop bedrukt wordt verschilt per product. Soms heeft u de keuze uit meerdere bedrukkingsmogelijkheden en soms hebben wij één mogelijkheid gekozen die perfect aansluit bij het gekozen product. Voor de bedrukking kunt u kiezen voor uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Bedrukken is al mogelijk vanaf 3 stuks.

Meer lezen >

Keukengeschenken met logo

Keukengeschenken met logo zijn de perfecte geschenken voor uw relaties die veel en graag in de keuken staan. Keukenartikelen zijn niet de meest voor de hand liggende relatiegeschenken, maar zijn hierdoor wel erg origineel en effectief. Bedrukte keukengeschenken voor thuis laten uw relaties continu met uw bedrijf in aanraking komen. Hierdoor blijft uw bedrijf goed in het geheugen hangen van uw relaties en potentiële klanten.

Meer lezen >