Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 329 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte knuffels

Bij Premiumwereld bent u aan het juiste adres voor bedrukte knuffels. Wij bieden u een ruim assortiment aan bedrukte en onbedrukte knuffels. Een knuffel is een uniek en persoonlijk geschenk voor uw vrienden of relaties. U vindt bij ons beren knuffels en sleutelhanger knuffels, maar ook schmoozie knuffels en safari knuffels. Alle knuffels van Premiumwereld zijn van een uitstekende kwaliteit en zijn gecertificeerd, waardoor er veilig met de knuffels gespeeld kan worden.

 

 

Meer lezen >

Knuffels personaliseren

De grote knuffels kunnen gepersonaliseerd worden door een accessoire toe te voegen met een persoonlijke bedrukking, zoals een shirtje, sjaaltje, label of bandana. De kleine knuffels zoals de sleutelhanger knuffels kunnen voorzien worden van een bedrukt label. U kunt de knuffels personaliseren met uw logo, bedrijfsnaam of een persoonlijke tekst. De knuffels kunnen bedrukt worden vanaf 1 stuk.

 

 

Meer lezen >

Knuffels met logo

De knuffels met logo zijn ideale relatiegeschenken. Een knuffelbeer met tekst is een leuk geschenk om weg te geven, maar nog leuker om te ontvangen. Bedrukte knuffels zijn geen gewone weggevers. Met de knuffel als relatiegeschenk geeft u liefde en warmte aan uw relaties. Denk bijvoorbeeld aan een geboorte, bij ziekte of om nieuwe personeelsleden te verwelkomen. Ook zijn de knuffels leuke weggevers voor open dagen of evenementen.

 

 

 

 

Meer lezen >