Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 39 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Laarzen bedrukken

Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten laarzen in een brede maatvoering die gepersonaliseerd kunnen worden door deze te laten bedrukken. Voor de bedrukking heeft u de keuze uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Uw gewenste bedrukking kan in tot maximaal vier kleuren bedrukt worden op de laarzen. De laarzen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één paar.

Meer lezen >

Laarzen online bestellen

Alle laarzen kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. Laarzen kunnen ingezet worden voor vele verschillende doeleinden. Zo zijn laarzen uitstekend geschikt voor in de regen, maar ook om mee in de tuin te werken, om te klussen of tijdens het autowassen. U vindt bij ons ook veiligheidslaarzen die voldoen aan de strengste veiligheidscriteria. Zo bent u ervan verzekerd dat u en uw medewerkers veilig alle werkzaamheden kunnen verrichten.

Meer lezen >

Laarzen kopen

Het kopen van laarzen is een goed idee wanneer u opzoek bent naar uniforme bedrijfskleding. Uw medewerkers zullen de laarzen veel buiten dragen. Laat daarom de laarzen bedrukken met uw logo voor een professionele en unieke uitstraling. Wanneer u uw personeel fijne laarzen met logo cadeau doet, zullen zij naast het veilig verrichten van hun werkzaamheden ook nog eens reclame maken voor uw bedrijf doordat uw logo veel gezien wordt.

Meer lezen >