Dit zeggen onze klanten

Lucifer flip top doosjes

Bedrukte lucifer flip top doosjes zijn herkenbare en zichtbare items om uw bedrijf of merk mee in de kijk te plaatsen. Bedrukte lucifer doosjes hebben iets nostalgisch en doen denken aan warmte, gezelligheid, familie en vrienden. De lucifers zitten in een doosje met een dekseltje die makkelijk open geschoven kan worden. Een lucifer is standaard in huis, tuin en keuken. Hierdoor zijn lucifers onmisbaar. Dit maakt lucifers met uw eigen logo of bedrijfsnaam originele en geliefde weggevers voor op evenementen en beurzen. Uw reclameboodschap of logo zal zowel opvallen bij het uitdelen als bij het gebruik. Deze manier is dus erg voordelig om een grotere naamsbekendheid op te bouwen. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan lucifer flip top doosjes in verschillende maten en met verschillende hoeveelheden lucifers. Hierdoor is er voor iedereen wel wat geschikts te vinden!

Meer lezen >

Lucifer flip top doosjes bedrukken

Alle lucifer flip top doosjes uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Voor deze opdruk kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De basis kleur van het lucifer doosje is wit. U heeft voor de bedrukking de keuze uit één tot vier kleuren. Daarnaast kan u zelf uw eigen lucifer samen stellen. U kunt namelijk de kleur van de kop van de lucifer en de kleur van de lucifer zelf kiezen. De lucifers kunnen besteld worden in wel 7 verschillende kleuren en de lucifer kopjes zelfs in maar liefst 16 kleuren. Lucifer doosjes bestellen en bedrukken kan al vanaf 2500 stuks.

Meer lezen >

Lucifer flip top doosjes met logo

Lucifer flip top doosjes kunt u makkelijk en snel bestellen bij Premiumwereld. Bij ons op de website start uw zoektocht naar de perfecte lucifers! Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. U kunt een gratis digitaal drukvoorbeeld aanvragen als u benieuwd bent naar het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >