Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 346 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot wereld

Mascot werkkleding staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit. Het is gericht op professionals en medewerkers op het gebied van service, transport en industrie.  Met Mascot werkkleding bent u verzekerd van optimale bescherming en kunt u met vertrouwen aan het werk gaan. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor een professionele uitstraling. Kies voor Mascot werkkleding en ervaar zelf waarom het de favoriete keuze is van werknemers wereldwijd. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer lezen >

Mascot werkkleding in verschillende soorten en maten

Bij Premiumwereld hebben we een ruim assortiment in verschillende werkkleding. Zo kunt u kiezen uit mascot werkbroeken, mascot werkjassen, mascot vesten en ga zo maar door. Met een uitgebreid assortiment aan kleuren, ontwerpen en pasvormen kunnen uw werknemers hun eigen unieke stijl tot uiting brengen, terwijl ze toch een uniforme uitstraling behouden op de werkvloer. Bij Mascot maken we gebruik van tests, zoals laboratoriumtests, gebruikstests en kwaliteitscontroles, om ervoor te zorgen dat de veiligheidskleding en werkkleding aan al uw eisen voldoen. U kunt erop vertrouwen dat al onze kleding aan de hoogste normen voldoet en uw verwachtingen overtreft.

Meer lezen >

Mascot werkkleding laten bedrukken?

Bij ons kunt u uw werkkleding personaliseren door deze te laten bedrukken of te borduren met uw eigen logo of bedrijfsnaam. Mascot werkkleding zorgt niet alleen voor de veiligheid van uw medewerkers tijdens hun werkzaamheden, maar biedt ook een uitstekende mogelijkheid om reclame te maken voor uw bedrijf en uw medewerkers herkenbaar te laten zijn. 

Meer lezen >

Bestel nu uw werkkleding bij ons

Wacht niet langer en bestel nu uw favoriete werkkleding item bij ons. Van veiligheid tot comfort en stijl, Mascot werkkleding voldoet aan de eisen van moderne werknemers en werkgevers Heeft u specifieke vragen of twijfelt u over de maat? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag met het maken van een keuzen.

Meer lezen >