Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 26 van 26 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 26 van 26 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot T-shirts

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt en produceert het Deense Mascot hoge kwaliteit T-shirts. De shirts beschikken over een comfortabele pasvorm met een optimale bewegingsvrijheid. Bij sommige shirts is de naad in de nek afgezet met een zacht materiaal om irritaties te voorkomen. Mascot beschikt over een ruime selectie T-shirts waarbij hoge kwaliteit en ultiem comfort voorop staan. Er zijn T-shirts die geschikt zijn om te dragen in lagen, maar ook T-shirts die op zichzelf goed staan bij uw werkbroek. Wanneer u op een plek werkt met strenge veiligheidseisen, kunt u kiezen voor Mascot T-shirts met reflecterende details zodat u zichtbaar bent bij werkzaamheden in risicogebieden. Deze zijn gecertificeerd conform EN ISO 20471. De T-shirts zijn in principe geschikt voor zowel mannen en vrouwen, maar er zijn ook enkele shirts qua pasvorm specifiek ontworpen voor vrouwen.

Meer lezen >

Mascot T-shirts online bestellen

De Mascot T-shirts bestelt u makkelijk online. De slogan van Mascot is ‘Tested to Work’. Alle T-shirts van Mascot zijn uitgebreid getest, wat ervoor zorgt dat de shirts lang meegaan zonder dan de kwaliteit achteruit gaat. De werkkleding van Mascot is samen met potentiële gebruikers ontwikkeld. Al vroeg in het ontwikkelingsproces is de kleding van Mascot door gebruikers getest. Het assortiment van Mascot is onderverdeeld in meerdere collecties die allemaal hun eigen specifieke eigenschappen hebben. Mascot werkt met alle 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN op verschillende niveaus. Met het produceren van werkkleding wil Mascot bijdragen aan het uitbannen van armoede en honger, fatsoenlijke banen creëren en zorgen voor gezondheidszorg en onderwijs. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Mascot T-shirts bedrukken

Alle Mascot T-shirts kunnen voorzien worden van een bedrukking of borduring op de borst en/of rug. U kunt voor deze personalisatie kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Met T-shirts met een bedrukking of borduring geeft u uw medewerkers een professionele uitstraling. Doordat veel mensen uw bedrijfslogo zien, zal de naamsbekendheid van uw bedrijf toenemen en dit zal zorgen voor veel nieuwe klanten. Mascot onderwerpt de vele stoftypes aan uitgebreide testprocedures, zoals slijtvastheidstest, scheursterktetests en breukvastheidstests om de kwaliteit te waarborgen. Bij Mascot zit de hoge kwaliteit in het DNA. De T-shirts kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Mascot T-shirts? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >